Фактът, че всяка сутрин Деси Банова трябва да излиза по

...
Фактът, че всяка сутрин Деси Банова трябва да излиза по
Коментари Харесай

В Началото Всичко Беше Цветя И Рози, Но Брадвата Не Закъсня! Плевнелиев Наби Обръчите На Деси Банова! Накара Я Да Се Раздели С Най-Милото!

Фактът, че всяка заран Деси Банова би трябвало да излиза по мрачно от вкъщи и да се прибира късно вечер, не е по усета на някогашния държавен глава. Той споделил с изгората си вижданията, които има за бъдещия им взаимен живот.

Заради него амбициозната синоптичка се отхвърли от работата си и реши да блесне в нова амплоа. Вече Деси Банова ще се изявява не като телевизионна водеща, а като любяща жена, която изпраща и посреща обичания си на работа.

Заради професионалните си задължения в Нова тв, тя няма опция да е всякога до обичания си, когато той пътува по работа в чужбина.

Росен Плевнелиев упорствал русокоската да приключи професионалните си връзки с медията и по още една причина. Откакто стана ясно, че двамата имат връзка, синоптичката е подложена на непрекъснат тормоз от публицистите.

Бившият президент е уверен, че единственият метод да спре публицистите е като Деси понижи до най-малко изявата си в малкия екран.

За 2017 година обичаната му е употребила всички отпуски, които й се поставят. За последно тя се е изявила в ефира на Нова тв на 30 декември в обедната емисия вести.

Според слуховете, Деси Банова към този момент има заместничка. В момента тече образованието й и заради тази причина тя към момента не се е посочила в ефир.

Мястото на Деси Банова ще бъде заето от огнена хубавица. Това е моделката Нора Шопова, която е единствената българка, украсила корицата на стилната библия „ Вог “.

Ликът на красивата нашенка блестна на турската версия на изданието през 2016 година, написа „ Ретро “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР