Фактът, че парламентарното мнозинство е съставено от четири политически субекта,

...
Фактът, че парламентарното мнозинство е съставено от четири политически субекта,
Коментари Харесай

Политолог с горещ анализ: Ако кабинетът се фиксира върху имаме един човек някъде си, хоризонтът му е ранна пролет

Фактът, че парламентарното болшинство е формирано от четири политически субекта, допуска опция от много, много, много опасности за разпад. Но програмата може да играе центростремителната мощ и общ знаменател. Поведението на политическите сътрудници и историята на техните връзки не допускат да има висока степен на доверие, само че всички ясно осъзнават риска от сходно на лятното безконтролно държание. Това разяснява пред БНР политологът Любомир Стефанов, учител в Нов български университет. И добави, че " до май би трябвало да се показват дръзки резултати ".

" Ако участниците в обединението се фиксират върху " имаме един човек някъде си ", хоризонтът им е ранна пролет ".

Противоречието ГЕРБ и Бойко Рашков е фиксация, по думите на Стефанов.

" Няма значение кой е министърът на вътрешните работи, до момента в който не се научим да използваме цивилизовани практики за следствие на съмнения. А не от обществени трибуни министрите, изключително на вътрешните работи и на правораздаването, да застават и да споделят " ти си подкупен ", " ти купуваш гласове ". Въпрос на време е господин Рашков и България да бъдат наказани в съда в Страсбург или в Люксембург ".

Политологът е безапелационен, че една институция не би трябвало да е според от този, който я ръководи.

" Това се трансформира с метод, с отчетност, с баланс на застъпване, на съвместен надзор и подкрепяне... Оставаме в областта на това да свързваме проблемите с хора, а не с институционалния и систематичен баланс ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР