Факт е, че италианската кухня е една от най-вкусните и

...
Факт е, че италианската кухня е една от най-вкусните и
Коментари Харесай

Каква храна не трябва да поръчвате в италиански ресторанти по света

Факт е, че италианската кухня е една от най-вкусните и желана от мнозина. Има обаче някои ястия, които би трябвало да избягвате да поръчвате, в случай че не сте сигурни, че ресторантът, в който се намирате, подготвя достоверни италиански ястия.

Собственикът на италианската " Corleone Fine " Джани Русо съобщи пред сп. " Eat This, Not That ", че американизацията на рецептите е в наклонност. Например американците подготвят италианска храна, употребявайки нездравословни сирена, цялостни с въглехидрати, тъй като са по-евтини.

Този тип храна не се употребява доста постоянно в Италия. Всяко отклоняване от истинските предписания ще скапе качеството на ястието, написа pochivka.blitz.bg.

„ Храната е свещена за италианците. Роден съм в Ню Йорк и фамилията ми е от Неапол, тъй че ми е писнало от „ подправена “ италианска храна в Америка “, добави Русо.

Той счита, че в никакъв случай не би трябвало да поръчвате в заведения за хранене, където не се подготвят истински предписания:

- Карбонара от сметана (защото пармезанът е задоволителен за добър усет и не е нужно да добавяте различен тип млечни продукти);

- Салата с морски блага (защото множеството заведения за хранене, за жалост, не сервират пресни морски дарове);

- Не добавяйте прекалено много зехтин, тъй като италианците в действителност не го употребяват в огромни количества.

Главният готвач Барбара Поластрини споделя, че можете елементарно да разберете дали ресторант, в който сте влезнали, предлага „ същинска “ италианска храна. Ако усетите мощна миризма на чесън, това е първият знак, че не е истинска рецепта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР