Факт е, че интернет е част от живота ни и

...
Факт е, че интернет е част от живота ни и
Коментари Харесай

Какво търсят мъжете в интернет

Факт е, че интернет е част от живота ни и без него не можем да прекараме и ден. Вече интернет е в джоба ни – имаме смарт телефон, посредством който умерено сърфираме из мрежата. Разбира се, неведнъж търсим информация, която ни е нужна за нещо. А какво най-често мъжете търсят в интернет?

Спорт. Безспорно мъжете са огромни почитатели на спорта и наблюдават всяко състезание. Те се интересуват от мачове, от шампионати и всевъзможни спортни неща. Затова непрестанно отварят обичания си състезателен уебсайт, по този начин се осведомят, разясняват и научават нови неща, свързани със спортните събития. Мъжете имат потребност от своята ежедневна доза спорт, по тази причина я намират най-често в интернет.

Коли.
Той може да няма даже брошура, само че несъмнено знае характерностите на последния модел от обичаната си марка, както и минусите на другите марки. Всичко, което той знае за колите, евентуално е чел в интернет. Мъжете търсят из мрежата всякаква информация, обвързвана с увеличение на мощността на колата, понижаване на разноските, усъвършенстване на работата и последните фестове.

Забавни клипове. Всяко момиче е хващало гаджето си да гледа нелепи клипове в интернет. Той може да прави това часове наред. Дори няма да му прави усещане, че е минал през целия ден, а той още е по пижама. Клиповете могат да са с хора, които опитват с нещо, сладки животинчета или дрифтове с коли.

Жени. Определено момчетата гледат порно в интернет. Без значение дали си има гадже, или не, той ще потърси голи дами, които да погледа. Това е странна потребност, която дамите не схващат. Почти всяко момче има и любимки, които следва и гледа всички техни клипове.

Профила на някогашната.
Със сигурност той я следи, изключително в случай че не е привързан. Когато един мъж откри новата обич, елементарно не помни остарялата. Но в случай че прясно е скъсал с някогашната, той ще следи профила ѝ всеки ден с вярата да разбере какво прави тя, по какъв начин е, по какъв начин се усеща и най-интригуващото – дали не си е намерила ново гадже.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР