Фъфлещият реквизитор на Слави Трифонов Иван Атанасов-Ванката най-после получи своите

...
Фъфлещият реквизитор на Слави Трифонов Иван Атанасов-Ванката най-после получи своите
Коментари Харесай

Ванката от "Шоуто на Слави" с часовник за 80 бона

Фъфлещият реквизитор на Слави Трифонов Иван Атанасов-Ванката най-сетне получи своите 5 минути популярност. Заедно с комика Краси Радков колоритният помощник на Дългия записа песента „ Писна ни от овце”, а напълно разумно парчето бе промотирано в „ Шоуто на Слави”.

Заради съмнителните гласови данни на двамата, Краси Радков се изявява с името на екранния животновъд Бай Шиле, а Ванката – като Ванко 2. Част от фрагментите във видеоклипа са снимани в овцеферма, столичен мол, където занимателният дует вкарва няколко животни, а финалът е пред Народното събрание.

За да укрепи лъскавия имидж на Ванката на костюмиран баровец, Слави великодушно му дал да се снима с един от неговите скъпарски часовници.

Преди време Дългия платил галактическите 80 000 лева за родните стандарти сума за тиктакащо украшение от марката „ Корум”. Моделът е от лимитираната серия часовници „ Адмирал Къп”, аТрифонов чакал повече от месец, с цел да му доставят тузарското украшение. Тежкарският часовник на Слави е неповторимото украшение с 45-милиметров корпус от розово злато, а в него за инкрустирани 29 рубина. Стъклото на корпуса на часовника е от пушен сапфирен кристал, а каишката е от крокодилска кожа. „ Много внимавай! Ако удариш или одраскаш часовника никак не ми се мяркай повече!”, предизвестил реквизитора си Слави, написа " Уикенд ".

 Ванката пропя! Дългия му даде часовник за 80 бона
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР