Facebook стартира тестване на приложение, което улеснява виртуалната комуникация между

...
Facebook стартира тестване на приложение, което улеснява виртуалната комуникация между
Коментари Харесай

Facebook въвежда услуга за запознанства

Facebook започва тестване на приложение, което улеснява виртуалната връзка сред потребителите, в това число за за по-нататъшни срещи. Това заяви интернет порталът Вердж.
"Търсенето на нови запознанства е нещо, което потребителите на Фейсбук вършат отдавна ", сподели сътрудникът на обществената мрежа Нейтън Шарп, отговарящ за плана. "Искаме да бъде към този момент по-лесно и по-удобно. Смятаме, че в този момент е най-хубавото време за това ", съобщи тя.
Както се отбелязва в обявата, услугата се тества в Колумбия и към този момент е интегрирана единствено за мобилно приложение, като още не е налична за компютри. Използването й е позволено за лица на възраст над 18 години. В момента приложението е изцяло гратис, няма реклами в него и спомагателни услуги за заплащане също не са предоставени, предава ТАСС.
Тези, които желаят да се записват в услугата, би трябвало в резюме да се опишат, да отговорят на редица въпроси и да обяснят какви са техните цели. Те ще би трябвало също да изяснят местонахождението си, което ще бъде тествано благодарение на световната навигационна система за GPS. Така ще могат да намират претенденти за запознанство в радиус от 100 км.
Собствениците на мобилни устройства, работещи с операционни системи iOS могат да качват до девет свои фотоси, а потребителите на Android - 12 фотоси. Те могат да бъдат взети от профили във Facebook или Инстаграм, както и от фото галерията на смарт телефона.
Системата ще среща претендентите с профила, даден от потребителите на данни, техните ползи, съществуването на общи другари. Списъкът с препоръчаните лица няма да включва тези, които към този момент се намират в "списъка с другари " във Facebook. Потребителите ще могат да изпращат поръчки за начало на разговор до общо не повече от 100 души, които са провокирали интереса им.
Фейсбук е учреден на 4 февруари 2004 година от Марк Зукърбърг и трима негови съученици по време на образованието им в Харвардския университет. Социалната мрежа е една от водещите в света. Общата й месечна публика надвишава 2 милиарда консуматори.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР