Facebook ще инвестира до 10 милиона долара в стипендии и

...
Facebook ще инвестира до 10 милиона долара в стипендии и
Коментари Харесай

Facebook ще инвестира до $10 млн. в лидери на онлайн общности

Facebook ще влага до 10 милиона $ в стипендии и дотации за хората, създаващи и ръководещи общности. Новата стратегия за развиване на лидерски умения наадминистраторите на онлайн Фейсбук общности  Фейсбук Community Leadership бе оповестена по време на Фейсбук Communities Summit Европа, която се организира в Лондон.

Това е световна самодейност, посредством която компанията влага в хората, изграждащи онлайн общности. Фейсбук показа и нови принадлежности за ръководството на групи и страница. Компанията афишира, че уголемява инженерния си екип в Лондон, който се грижи главно за създаването на технологии, предоставящи сигурност на хората, които употребяват платформата.

Фейсбук Community Leadership Program

Програмата е основана, с цел да даде опция на водачи от целия свят, които построяват онлайн общности в приложението, и включва:
    •   Стипендиантски благоприятни условия , предлагащи образования, поддръжка и финансиране за водачите на общности по целия свят:
            o  До 5 водачи ще са определени за админи на място във Фейсбук. Ще бъдат финансирани с до 1 милион $, с цел да изпълнят препоръчаните начинания.
            o  Общо до 100 админи ще са определени за стипендианти и ще получат дотации до 50 000 $, с цел да осъществят самодейностите си.
   •  Семинар на водачите на общности – семинарите сплотяват водачите и им дават опция да се срещат онлайн, да учат, да споделят и да си сътрудничат. През 2017 година са тествани изгодите от 3 такива семинара в Съединени американски щати, което води до разширение на самодейността.
   •   Групи за Фейсбук Power админи – това са групи, в които администраторите споделят познания и препоръки един с различен, свързват се с екипа на Фейсбук, тестват нови функционалности и дават противоположна връзка. Понастоящем компанията работи с повече от 10 000 админи на групи във Англия и Съединени американски щати и цели да усили броя на членовете на групи за Фейсбук Power админи.

Каналите за подаване на приложения за стипендианти са отворени. Можете да научите повече тук.

Нови принадлежности за админи и членове на групи:

Администраторите на групи се стремят да държат общностите си в сигурност и  да ангажират вниманието им. Фейсбук показа 4 нови функционалности, с които да им помогне за това:
    •   Инструменти за администратори: админите имат панел, в който могат да намерят поръчки за участие, статистики за групата и още потребна информация, която да им помогне да ръководят общността си и да им освободи време да споделят с нейните членове.
    •    Оповестявания: админите ще могат по-лесно да споделят вести и актуализации с членовете на групите си. Въвеждайки функционалността за обявяване, те ще имат опция да споделят до 10 поста, които да се демонстрират най-отгоре в групата.
    •   Правила в групата: даването на сигурност в онлайн общностите е от извънредно значение за Фейсбук. Новата функционалност разрешава на админите да основат специфична секция за правила, която да им помогне да споделят дейно нормите за участие.
    •   Персонализация: Всяка общественост има своята лична еднаквост. Сега админите могат да прибавят персонализиран пъстър темплейт, който да бъде употребен при интензивност в групата.

Разширяване на инженерния екип за сигурност на общностите, основан в Лондон:

Екип от опитни инженери по целия свят работи интензивно, с цел да основава технологии, които дават сигурност и сигурност на Фейсбук обществото. Лондон е домът на най-големия инженерен център на Фейсбук отвън Америка, а до края на 2018 година компанията възнамерява да удвои броя на работещите хора там.

Работата върху сигурността на общностите включва:
   •    Откриване и прекъсване активността на подправени сметки – работа в интерес на това Фейсбук да е общественост, която разрешава на членовете си да се свързват с действителни персони като самите тях.
   •    Защита от щета – понижаване на опциите за тормоз и машинация, протичащи се и отвън Фейсбук, посредством създаване на технологии за разкриване и унищожаване на сходни промени.
   •    Подобряване на методите за докладване на наличие – насърчаване на софтуерни решения, улесняващи потребителите да рапортуват наличие, което не би трябвало да бъде на платформата, работещи взаимно с неавтоматизираните инспекции.

Според Фейсбук потребителите намират смисъл и поддръжка както в офлайн общностите, по този начин и в тези онлайн. Програмите и функционалностите, които компанията афишира през днешния ден, са предопределени за админите, водачи на общности, да построяват и заздравяват връзките сред членовете. Фейсбук споделя, че се въодушевява от тези водачи и ще продължи да поставя старания, с цел да им даде оптималната поддръжка.

Повече информация можете да намерите тук .
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР