Facebook Inc. предлага своята услуга за облачни игри на устройства

...
Facebook Inc. предлага своята услуга за облачни игри на устройства
Коментари Харесай

Facebook предлага своята услуга за облачни игри за устройства на Apple



Фейсбук Inc. предлага своята услуга за облачни игри на устройства на Apple посредством уеб приложение, заяви в петък американският уеб страница за софтуерни вести The Verge.

Според информацията потребителите на iPhone и iPad ще могат да прибавят уеб приложението " към началните си екрани като свое приложение " и от през днешния ден да играят разнообразни игри. Решението да се направи услугата налична посредством уеб приложение пристигна, откакто Apple блокира опитите си да одобри приложението Фейсбук Gaming в своя AppStore.

" Стигнахме до същото умозаключение като другите: уеб приложенията са единствената опция сега за стрийминг на облачни игри в операционната система iOS ", съобщи вицепрезидентът на Фейсбук за игри Vivek Sharma.

" Както мнозина показаха, политиката на Apple за " разрешаване " на облачни игри в App Store въобще не разрешава доста. Изискването на Apple за всяка игра в облак да има своя лична страница, да премине през обзор и да се появи в описите за търсене вреди на задачата на облачните игри ", добави той.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР