Фабриката на престъпните групировки за издаване на фалшиви зелени сертификати

...
Фабриката на престъпните групировки за издаване на фалшиви зелени сертификати
Коментари Харесай

Гърция заподозря фабрика за сертификати менте в Сандански

Фабриката на незаконните групировки за издаване на подправени зелени документи за Гърция е в Сандански. Тази версия огласи съседското издание " Катимерини ", базирайки се на данни от локалната полиция.

Темата за документите менте стана централна в южната ни съседка след следствие на гръцката държавна телевизия ЕРТ тази седмица. Един от гръцките участници в схемата, поискал анонимност, описа пред медията, че гърците заплащат по триста евро за документ в България, без да им се сложи ваксина.

От родното Министерство на вътрешните работи обаче отхвърлиха да имат формален сигнал от Атина, че в Сандански е засечен център за подправени документи. По информация от Регионалната здравна ревизия в Благоевград на граничния пункт " Кулата-Промахон " здравните специалисти, които сканират баркодовете на документите, до този миг не са имали случай на подправен документ, отритнат от системата за инспекция, заяви БНР.

Според тях, в случай че има корист против пари, тя е на практика недоказуема, защото медиците удостоверяват, че е направена ваксина и никой не може да потвърди, че в действителност не е сложена.

Междувременно гръцката прокуратура разгласи, че е прекратила следствието по сигнала за български канал за подправени документи заради липса на задоволително доказателства.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР