ФА, наречена безгръбначнаПрезидентът на Футболната асоциация принц Уилям, чрез помощници

...
ФА, наречена безгръбначнаПрезидентът на Футболната асоциация принц Уилям, чрез помощници
Коментари Харесай

Войната на Израел и Хамас: Футболът не може да устои на това да бъде политически - докато не стане твърде предизвикателен

ФА, наречена " безгръбначна "

Президентът на Футболната асоциация принц Уилям, посредством помощници от двореца, сподели, че има.

Но футболът се бори с това по какъв начин да покаже съчувствие, до момента в който внимателно прави оценка забележките, отправени по отношение на най-кървавата ескалация от десетилетия на дългогодишен спор.

И гласът на футбола има значение, тъй като спортът желае да въпрос с влияние отвън спорта.

Но футболните органи, предлагащи морална равностойност, когато осъждат дейностите на Израел и Хамас, предизвика яд измежду еврейските водачи в Англия и спортните водачи в Израел.

Премиерът Лигата съобщи, че " изрично осъжда ужасяващите и брутални актове на принуждение против почтени цивилни " по повод както на Израел, по този начин и на Газа. горест от „ големите загуби на живот след офанзивите против Израел през предишния уикенд “.

Клубът от Западен Лондон добави: „ Ние сме до еврейската общественост в Лондон и по света пред лицето на надигащата се вълна от антисемитизъм, против който от дълго време водихме акция. "

Липсата на различаване на антисемитските нюанси в буйството на Хамас разгневи равина Алекс Голдбърг.

като Вярата във футбола на Футболната асоциация ръководител на групата, откакто управителният орган не съумя особено да уважи „ жертвите на най-лошото единично безчовечие, осъществено против еврейски цели след Шоа “ – еврейската дума за Холокоста.

„ Подадох оставка, тъй като ФА се провали “

Равин Голдбърг сподели пред Sky News: „ Няма морална равностойност. Има актове на принуждение, които още веднъж доведоха до война. "

Тези опасения бяха споделени от лорд Ман, самостоятелен консултант на държавното управление за битка с расизма, след ФА.

Той сподели несъответствието с възпоменания на терористични офанзиви от Турция до Франция и Белгия политизираха ФА.

Лорд Ман сподели пред Sky News: „ Британски жители бяха убити в Израел от терористите на Хамас и те избраха да не го признаят и намирам това потискащо тъжно.

" И има доста яд в еврейската общественост и посланието е, че евреите не се броят във футбола. "

Но ФА трябваше да да се оправят със сложността на издаването на обществено изказване по отношение на враждата, която е надалеч от футбола, като в същото време видимо заобикалят обидата.

Те ще бъдат доста наясно, че доста играчи от Висшата лига са посочили взаимност доста очевидно с палестинеца идея против военната мощност на Израел - с произлизащо безпокойствие в клуба.

Те ще са наясно с противоположната реакция, усетена от играча на Арсенал и Украйна Александър Зинченко за поддръжката на Израел след клането на Хамас - признавайки битката, която родината му води, защитавайки територия.

И точно британският футбол, който хвърли цялостната си корпоративна поддръжка зад Украйна против Русия предходната година, го накара да направи компромис с по-деликатна, внимателна позиция по отношение на войната Израел-Хамас.

Дезинформация Израел-Газа

Футболът не може да устои на това да бъде политически, когато силата на неговата платформа и изгодите за обществото могат да бъдат възхвалявани.

Докато не стане прекомерно предизвикателно и тежко.

Когато говорите способността на футбола да прекратят войните и излекуват обществата, след което млъкнат за седмица след такава контузия, възможният отговор може да разкрие плахостта на водачите - да наподобяват незадоволителни и в последна сметка да водят до по-голямо разделяне.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР