Ф. Портигал, инженер от ВВС и Боинг: Гигантски НЛО влизат

...
Ф. Портигал, инженер от ВВС и Боинг: Гигантски НЛО влизат
Коментари Харесай

Ф. Портигал, инженер от ВВС и Боинг: `Гигантски НЛО влизат ежедневно в нашия свят през портали`

Ф. Портигал, инженер от Военновъздушни сили и Боинг: „ Гигантски НЛО влизат всекидневно в нашия свят през портали! “ …Фредерик Портигал е знаменит академик и някогашен инженер от Военновъздушни сили на Съединени американски щати и компанията Боинг. Използвайки телескоп той снима НЛО с диаметър 250 метра, летящ със скорост 48 000 км/ч.Но той е единствено един от големите НЛО, които са следени. Според Портигал, това е „ безусловно доказателство, че извънземните към този момент са тук “.Тези данни са доказани като достоверни от Националната организация за въздушно и галактическо разузнаване на Съединени американски щати.

 1 1 - Ф. Портигал, инженер от Военновъздушни сили и Боинг: `Гигантски НЛО влизат всекидневно в нашия свят през портали`
Фредерик Портигал снима и взима данни за НЛО с хиперспектрален телескоп за изображения. По думите му той е уловил доста огромни обекти, движещи се с огромна скорост.
Хиперспектралното отдалечено наблюдаване, известно още като образна спектроскопия, е техника, която се употребява от учени за разкриване и идентифициране на минерали, земни растения, изкуствени материали и ландшафти.Техниката ще бъде употребена от галактическия телескоп Джеймс Уеб, който би трябвало да бъде изстрелян през декември, и ще обезпечи надникване в дълбините на Вселената.Фредерик Портигал е водещ международен академик с богат опит с тази техника. Той е виновен за дизайна на софтуерния поток за Hyperspectral Imager с промяна на Фурие (FTHSI), първият хиперспектрален датчик, изстрелян в орбита от Изследователската лаборатория на Военновъздушни сили на Съединени американски щати / RVBYI. Той основава математически модел за преструване на галактически наблюдения, които да се организират благодарение на данни от Landsat 7.Портигал управлява спонсорирано от USDA изследване, оценяващо хиперспектралното изображение за разкриване на Болестта на Пиърс в калифорнийското грозде.

 2 - Ф. Портигал, инженер от Военновъздушни сили и Боинг: `Гигантски НЛО влизат всекидневно в нашия свят през портали`
Ученият е работил за организации като Изследователската лаборатория на Военновъздушни сили, Боинг, Northrop Grumman и Националната научна фондация.Портигал твърди, че великански извънземни кораби идват на Земята през портали.Според някогашния основен инженер на Боинг, извънземните употребяват технология за „ навлизане “, с цел да реалокират тези сходни на плазма НЛО покрай земната повърхнина със скорост от 48 000 километра в час.На телескопични фрагменти на Портигал има удивителни изяви на сходни на плазма обекти, летящи с невероятна скорост наоколо до Националния монумент Петроглиф, покрай Албакърки, Ню Мексико. Телескопът му е със зрително поле от към 24 км.Малко откакто Националното разузнаване на Съединени американски щати показа отчет на Конгреса за неидентифицирани въздушни феномени, Портигал написа в LinkedIn, изразявайки разочарованието си от неналичието на изясненост в отчета на държавното управление.

 3 - Ф. Портигал, инженер от Военновъздушни сили и Боинг: `Гигантски НЛО влизат всекидневно в нашия свят през портали`
Четете още: Пресконференция на офицери от Военновъздушни сили на Съединени американски щати: `Извънземни ще провокират ТСВ, в случай че не се осъзнаем` (видео)Той написа:„ В скорошния отчет на Конгреса за НЛО липсват детайлности за категорията „ извънземни “, като се има поради, че предоставих всичко на NASIC и DIA. Хората би трябвало да знаят.Те имат всички тези данни, които потвърждават, че великански кораби-майки се инфилтрират в нашия свят с по-малки кораби на борда, които напущат корабите-майки и остават тук, а корабите-майки напущат и се връщат с нов товар. Това се случва най-малко от 2008 година, когато за първи път записахме появяването им.Военните и държавното управление разполагат с цялата информация и те самите в този момент следят продължаващата агресия на извънземните на Земята. Защо транспортират корабите си до нас в такива количества? Защо държавното управление мълчи за това? ”Според Портигал, Министерството на защитата е основало специфичен хиперспектрален телескоп, който те назовават ​​„ бинокъл за лов на извънземни “.Технологията е основана на персоналния телескоп на Фредерик и е усъвършенствана със 750 000 $ от изследователската лаборатория на Военновъздушни сили.На един от видеозаписите се вижда бяла сфера. Такива светещи топки доста постоянно се следят от очевидци на появяването на НЛО в нашето небе, само че те не виждат какво се крие зад този плазмен екран.

 4 - Ф. Портигал, инженер от Военновъздушни сили и Боинг: `Гигантски НЛО влизат всекидневно в нашия свят през портали`
С просто око, интензивната сила, събрана на едно очевидно място, наподобява като мощно осветена топка. След като датчикът на Фредерик проучва плазмата и оценя размера на газовете, той построява картина на обектите, скрити зад плазмената обвивка, показваща същинските контури на формите на НЛО, които са били пуснати от огромния кораб-майка.

 5 - Ф. Портигал, инженер от Военновъздушни сили и Боинг: `Гигантски НЛО влизат всекидневно в нашия свят през портали`
Техническият отчет на Портигал, съпътстващ видеото, може да прочетете ТУК.Ученият споделя:„ Трябва да разберете защо става въпрос … Разработих технология, с която можем да забележим извънземни кораби. Разработих тази технология публично. Военните, с поддръжката на държавното управление, вложиха в нея и я усъвършенстваха, с цел да създадат сами „ бинокъл за разкриване на извънземни кораби “.За първи път открих тези кораби-майки, които влизат в нашия свят през портали и пускат товара си – по-малки кораби, още през 2008 година Защо на хората не се споделя, че извънземни кораби, невидими за елементарните хора, проникват в нашия свят. Каква е задачата им? Какво вършат? За какво се готвят?Може би това е доказателство за извънземен рандеман на нашата планета, само че кой знае какво има в товара, който се материализира и пътува през червеевите дупки, откакто корабът-майка замине? Те пътуват през червеевите дупки, а друга опция е портал сред паралелни Вселени.Това не е един транспортен съд. Това са великански извънземни кораби, скрити от очите ни благодарение на тяхната камуфлажна технология, които един след различен се материализират в нашето небе и пускат други кораби.САЩ публично признаха съществуването на НЛО в нашето небе. Това е добре, само че те споделиха, че „ А “ не е „ Б “ – оставиха сянка на подозрение, като споделиха, че не знаят чий са и Пентагонът не употребява термина „ извънземни “.А от 2008 година, те следят всеки ден по какъв начин великански извънземни кораби влизат в нашия свят! “Тази информацията е публикувана в медиите от Фредерик Портигал на 29 октомври 2021 г.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР