Езикът на г-н Пеевски е неприемлив – начинът, по който

...
Езикът на г-н Пеевски е неприемлив – начинът, по който
Коментари Харесай

Шефът на Антикорупционния фонд: Пеевски може да има достоверна информация срещу Радев

„ Езикът на господин Пеевски е недопустим – методът, по който вербализира сигнала. За нас това е сигнал. Считайки, че господин Пеевски е един добре осведомен човек, не изключваме да се окаже, че има нещо съставомерно в този сигнал, несъмнено, откакто мине през съответните институции и наложително през прокуратура. “

Това сподели в студиото на „ Добро утро, Европа “ ръководителят на Антикорупционния фонд – журналистът Бойко Станкушев, във връзка изказването на ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, че има нерегламентирани действия в президентството.
Ноторен факт е, че в България десетилетия наред тези институции, които са виновни за противопоставяне и битка с корупцията, не работят.
„ КПКОНПИ от години нищо не прави. ДАНС е на интервали. Национална агенция за приходите, която също е мощен антикорупционен инструмент, може доста елементарно, в случай че не друго, най-малко да покаже дали имуществото и разноските на някого не подхождат на заявените му приходи “, разяснява Станкушев.

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР