Ейми Даудън разкри здравословното си състояние след скорошното си влизане

...
Ейми Даудън разкри здравословното си състояние след скорошното си влизане
Коментари Харесай

Ейми Даудън от BBC Strictly публикува актуална информация за здравето една седмица след посещението в болницата

Ейми Даудън разкри здравословното си положение след скорошното си влизане в болница, до момента в който получава лекуване за рак на гърдата.

The Strictly 33-годишната професионалистка от Come Dancing беше откарана по неотложност в болница предходната седмица, защото фамилията й остана до нея в сложния миг. Тя получи грижи в респираторния отдел, а брачният партньор й Бен „ прекара часове до леглото й “, до момента в който тя спеше. Ейми се появи в своя Instagram след престоя си в болничното заведение, разкривайки, че „ се усеща доста по-добре “.

По-късно тя показа още една актуализация, до момента в който се наслаждаваше на дребна отмора. Ейми изглеждаше зашеметяващо на фотосите, споделени в нейните обществени медии, до момента в който отпиваше коктейли, релаксирайки в гореща вана и се възхищаваше на гледката от първокласната си вила. Заедно със серията фотоси, Ейми написа: „ Каква разлика прави една седмица! Благодаря на @llcollectionuk @milkwoodhouseatdylancoastalrst за толкоз страхотни няколко дни.

„ Перфектната композиция от рабо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР