EXIT подготвя още по-мащабно събитие за следващата година. Под шапката

...
EXIT подготвя още по-мащабно събитие за следващата година. Под шапката
Коментари Харесай

EXIT 2018 - пет фестивала в пет страни

EXIT приготвя още по-мащабно събитие за идната година. Под шапката на фестивала през 2018 година се причисляват Festival 84 в Босна и Херцеговина , Sea Star в Хърватия , Revolution Festival в Румъния и Sea Dance Festival в Черна гора . Главното събитие ще се организира в колосалната цитадела Петроварадин в Нови Сад, Сърбия , където фестивалът EXIT ще се състои от 12 до 15 юли .

 Петроварадин

Петроварадин

След кат EXIT означи през 2017г. 50-та годишнина от Лятото на любовта през 1967 година и революционното придвижване " хипи ", което промени света вечно, в годината, когато EXIT " наближава " с 18-то издание, фамозният сръбски фестивал ще отпразнува най-важния блян на това придвижване - персоналната независимост.



EXIT е един от редките музикални фестивали, които стартират като свободно придвижване и които от първия ден имат мощна обществена задача. EXIT Freedom , каквото е мотото на фестивала за 2018г., е световен апел за избавление от материализма, стандартите и груповите неправилни схващания, които преобладават в нашата цивилизация в днешно време.

След EXIT Summer of Love 2017 с върха на четири фестивала, EXIT Freedom 2018 ще бъде най-голямото фестивално събитие освен в района, само че и отвън него, с пет фестивала в пет страни .

Първите участници на EXIT и другите фестивали, проведени от фестивалния екип на EXIT, като Festival84 на Яхорина, Sea Star в Умаг, Revolution Festival в Тимишоара и Sea Dance в Будва, ще бъдат оповестени скоро . Всички фенове на фестивала могат да чакат доста жанрово разнообразна линия, с която са известни EXIT и братските му фестивали.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР