Евтиният външен вид не се определя от това колко са

...
Евтиният външен вид не се определя от това колко са
Коментари Харесай

10 прически, които могат да ви накарат да изглеждате евтино

" Евтиният " външен тип не се дефинира от това какъв брой са скъпи облеклата, аксесоарите или гримовете ни, а от това дали са съчетани с усет или не. Всички знаем, че истината е в детайлите. Дори да изглеждаме безупречно, една кичозна фиба или една не добре направена опашка могат да скапват цялата ни визия.

Ето кои прически могат да скапват типа ни:

1. Плитки

Ако сте на 12 две плитки евентуално ви подхождат. Но при по-възрастните дами двете плитки наподобяват смешно и ги карат да наподобяват неуместно. Ако обичате плитки, изберете опция на елементарните плитки, като френска плитка, плитка " водопад ", рибена кост или различен тип, по-изискана плитка.

2. Конска опашка с ластик за коса от плат

Този тип ластици се асоциират с " евтини " дами във филмите. Кари Брадшоу ( " Сексът и градът " ) един път сподели, че " единственото място, където дамите би трябвало в миналото да носят панделка за коса, може би е в банята ". Вместо огромните, цветни ластици, използвайте тъничък ластик, който съответствува с цвета на косата ви.

3. Кок вид " поничка "

Когато този вид кок се появи първоначално, стана огромен шлагер, тъй като се прави елементарно и бързо. Лошото е, че с подобен кок главата наподобява несиметрична и наподобява като че ли имаме втора глава, а не кок. Опитайте нехаен, провиснал кок.

4. Носенето на щипка за коса

Щипката за коса е доста комфортна, в случай че би трябвало да приберем косата си, когато се къпем или чистим у дома. Но когато излизате на открито, изберете нещо по-стилно.

5. Къдрава коса + бретон

Тази прическа несъмнено не наподобява добре и наподобява по този начин, като че ли е направена от две разнообразни прически. Ако желаете да имате къдрици и имате бретон, заложете на небрежните вълнообразни къдрици, вместо стегнати такива.

6. Ефект " мокра коса "
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР