Европредседателството не може да бъде повод опозицията да си затваря

...
Европредседателството не може да бъде повод опозицията да си затваря
Коментари Харесай

Деница Златева посече остро ГЕРБ: Усещането за корупция е във висшите етажи

Европредседателството не може да бъде мотив опозицията да си затваря очите за протичащото се в страната в политически проект, сподели през днешния ден по Би Ти Ви зам.-председателят на Българска социалистическа партия Деница Златева. Тя добави, че корупцията е сензитивна тематика и неслучайно в последните дни в доста западни медии излизат публикации за България, които не са приятни.

“Усещането за корупция е във висшите етажи на властта, както и в локалната власт – там, където има сериозен финансов запас. Пример за това е санирането, както и публичните поръчки в други сектори”, добави Златева.
Та сподели още, че с началото на новия политически сезон, на 17 януари претекстовете за вота на съмнение към държавното управление ще бъдат импортирани.

По мотив Истанбулската спогодба, Златева уточни, че от Българска социалистическа партия не са срещу ограниченията за битка с насилието над дамите, а за метода, по-който документът е импортиран в Народното събрание за ратификация. По думите й в документа има текстове, които пораждат терзания, разногласия в обществото.

“Предлагаме на този стадий конвенцията да не да бъде импортирана за ратификация. Но ние ще подкрепим, ще участваме в подготовката на тези промени в законите, които ще подсигуряват ефикасни механизми за битка с насилието против жените”, сподели още Златева.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР