Европол да помага на националните правителства в борбата с хибридната

...
Европол да помага на националните правителства в борбата с хибридната
Коментари Харесай

Цветанов в Букурещ: И Югоизточна Европа е подложена на хибридни атаки

Европол да оказва помощ на националните държавни управления в битката с хибридната война и подправените вести, по тази причина прикани ръководителят на Комисията по вътрешна сигурност в Народното събрание Цветан Цветанов.

При завръщането си от Букурещ, той разяснява в Русе, че тематиката е била обсъждана по време съвещанието на Четвъртата среща на Съвместната група за парламентарен надзор на " Европол " в румънската столица.

Цветанов означи, че в случай че до скоро единствено Прибалтийските страни са били обезпокоени от този феномен, в този момент цяла Европа осъзнава предизвикването пред сигурността и демокрацията.
Цветан Цветанов - ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред в Народно събрание: Днес, когато имахме опция да разисквам новогодишната стратегия на " Европол ", аз също направих коментар, тъй като ние знаем, че евентуалната хибридна офанзива беше действителност за Прибалтийските републики, в този момент към този момент виждаме, че Югоизточна Европа е подложена на сходна хибридна офанзива.... В момента борбата е тъкмо това - по какъв начин да преодолеем това въздействие и с тези подправени вести, това което може да дискредитира или да опорочи един либерален развой.  Според Цветанов България е жертва на хибридна война поради убийството в Русе Според Цветанов България е жертва на хибридна война поради убийството в Русе
Заместник ръководителят на ГЕРБ Цветан Цветанов още веднъж разяснява реакциите в първите часове след убийството в Русе. Нарече рецензиите „ хибридна война “...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР