Европейците вече не шофират така опасно и проявяват по-голяма учтивост,

...
Европейците вече не шофират така опасно и проявяват по-голяма учтивост,
Коментари Харесай

Европейците вече не шофират толкова безразсъдно както преди

Европейците към този момент не карат по този начин рисково и демонстрират по-голяма вежливост, когато са зад кормилото, с изключение най-много на гърците и французите, демонстрират данни от годишния барометър на фондация Венси оторут (Vinci Autoroutes), оповестени през днешния ден, съобщи Франс прес.

Рисковото държание сигурно остава доста публикувано на Стария континент: 88 % от водачите в 12 европейски страни, взели участие в изследването на Ипсос, признават, че надвишават позволената скорост, даже и това да става рядко, а 61 % не съблюдават безвредна отдалеченост.

Сред 14-те индикатора, които мерят рисковото държание на пътя, 8 понижават и единствено 2 се усилват: телефоннните диалози по време на шофиране с Блутут система с вграден високоговорител, както и настройването на Дж Пи Ес устройство по време на шофиране.

И въпреки към момента 84 % от водачите да се опасяват от експанзия на различен лидер, те демонстрират по-малка недоброжелателност: ругаят малко по-малко (55 на сто), надуват клаксона по-малко (51 на сто), по-рядко задминават отдясно (34 на сто) и по-рядко се залепват зад колата пред тях (33 на сто).

В същото време повече водачи излизат от колата, с цел да разрешат спор с различен водач (20 процента).
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР