Европейското подразделение на Toyota обяви, че по време на специализираното за търговски

...
Европейското подразделение на Toyota обяви,
че по време на специализираното за
търговски
Коментари Харесай

Toyota обяви Hilux 2019 Special Edition

Европейското поделение на Toyota разгласи, че по време на профилираното за търговски коли ревю в Бирмингам, Англия, ще представи Hilux 2019 Special Edition.

Toyota Hilux 2019 Special Edition, която ще бъде пусната в продажба в Европа през август, ще се предлага във версии Double Cab и Extra Cab, и ще се отличава от общоприетите осъществявания на модела с редица екстериорни и интериорни елементи.

Отличителните черти на Toyota Hilux 2019 Special Edition по екстериора включват решени в черно и мрачно сиво рамки на предната решетка, фаровете за мъгла, дръшки на вратите, капаци на външните огледала и други. Версията на пикапа предназначена за Западна Европа ще разполага също така с двуцветни 18-цолови джанти, до момента в който тези за Източна Европа ще бъдат напълно черни и отново 18-цолови.

Основната оригиналност при Toyota Hilux 2019 Special Edition в интериора е обвързвана с цялостното му решение в черен цвят, с акценти от хром и пиано лак.

В оборудването на новата специфична серия на Toyota Hilux 2019 са включени и редица системи за повишение на дейната сигурност, в това число система за различаване и предупреждаване за намиращи се в опасна близост пешеходци и велосипедисти, адаптивен круз надзор, система за разпознаване на пътните знаци, следване на пътното платно и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР