Европейското първенство по футбол тече с пълна сила, а емоциите

...
Европейското първенство по футбол тече с пълна сила, а емоциите
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020 Конспирация: Кристиан Ериксен се е ваксинирал и това е една от причините да колабира

Европейското състезание по футбол тече с цялостна мощ, а страстите към него сплотяват всички последователи на спорта пред дребните екрани и на 12 стадиона в Европа. Турнирът стартира с случая на датския футболист Кристиан Ериксен, който колабира на терена и едвам не загуби живота си по време на първия мач на Дания против Финланция (0:1).

" Още няма публична информация, известно е, че Ериксен получи инфаркт по време на мача. Появиха се теории на конспирациите, че се е ваксинирал и това е една от аргументите. От Интер публично отхвърлиха информацията, че той е ваксиниран, тъй че тази информация изрично отпада ", сподели спортният публицист Веселин Коларов в студиото на " България заран ".

Според него случилото се може да е разследване на натоварената стратегия през този сезон.

" Тя е доста сгъстена поради миналогодишното състезание, което беше прекратено и не се игра футбол повече от месец поради пандемията. Важното е, че Ериксен към този момент е добре. Оттук насетне той ще живее с вграден дефибрилатор, който ще има директна връзка с доктор, в случай че нещо се случи с 29-годишния футболист. Сигурното е, че няма да продължи кариерата си в Италия, където е неразрешено спортисти със сърдечни проблеми да се състезават ", добави Коларов в ефира на Bulgaria ON AIR.

И напомни, че датският футболист не е единственият, който има сходни проблеми на Евро 2020.

" Защитникът на Холандия Дейли Блинд също играе с вграден дефибрилатор. Той имаше съществени проблеми преди няколко години. Прие доста прочувствено случката с Ериксен ", разяснява още журналистът.

По думите му Европейското състезание до този миг се развива по проект, само че в някои тимове се вижда умората.

" Станахме очевидци на много хубави мачове. В събота Германия победи Португалия в най-хубавия мач. Отново станахме очевидци на автоголове, португалците си забиха два. До този миг на Евро 2020 има цели пет автогола, което е безспорен връх ", сподели още Веселин Коларов.

Най-голямото отчаяние за него е тимът на Турция, а персонален любимец - Италия.

" Те играят доста прелестен футбол. Неслучайно реализираха три победи в груповата фаза. " Адзурите " се намират в серия от 30 следващи мача във всички шампионати без загуба, което е подравнен връх от 30-те години на предишния век. Тогава беше реализиран под управлението на именития селекционер Поцо, който завоюва две международни трофеи ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР