Европейският вицешампион с националния отбор на България до 17 години

...
Европейският вицешампион с националния отбор на България до 17 години
Коментари Харесай

Български национал ще играе с номера на Майкъл Джордън за шампиона на NCAA

Европейският вицешампион с националния тим на България до 17 години от 2019 година в София - Александър Николов ще играе за един от най-хубавите колежански отбори в Съединени американски щати, научи Sportal.bg.
View this post on Instagram

Най-големият наследник на някогашния капитан на националния тим на България Владимир Николов, който от началото на сезона играе доста мощно за клубния си отбор Левски София, ще продължи образованието си в Съединени американски щати и ще може да играе за един от най положителните тимове в NCAA – Лонг Бийч Стейт (Калифорния).

Отборът, който е воден от някогашния селекционер на националния тим на Съединени американски щати Алън Найп, е първенец на NCAA през 1991, 2018 и 2019.

Лично Алън Найп разгласи, че тимът за мъже е привлякъл шестима волейболисти - 5-има първокурсници и един колежанин, които ще се състезават за отбора от началото на 2022 година.

Новите попълнения на Long Beach State са Александър Николов, Конър Блум, Дейн Хилис,Клистан Лорънс, Джош Розенблум и Калвин Санборн.

Алекс Николов ще играе с №23, с който феноменалния баскетболист Майкъл Джордън дълги години пишеше историята на НБА с екипа на Чикаго Булс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР