Европейският шампион за мъже до 22 години Радослав Росенов трудно

...
Европейският шампион за мъже до 22 години Радослав Росенов трудно
Коментари Харесай

Европейският шампион Радослав Росенов: Емоцията е неописуема!

Европейският първенец за мъже до 22 години Радослав Росенов мъчно намираше думи да опише по какъв начин се усеща след триумфа си в Пореч

Българският гений от БК "Русе " ликува с купата при 60-килограмовите на шампионата в Хърватия, откакто съкруши с 5:0 съдийски гласа украинеца Максим Власюк.

По този метод Росенов продължава впечатляващата си серия в мъжкия бокс, където дебютира с Купа „ Странджа “ през предишния месец, написа организация.

„ Нямам думи още да опиша по какъв начин се усещам. Емоцията е неописуема. Вълнението е доста огромно и съм извънредно благополучен, тъй като не преставам да нямам загуба още в мъжкия бокс. Проведох доста мъдро и вярно тактически срещата с украинеца. Смятам, че във всеки един мач демонстрирах на какво съм кадърен. Вървим в вярната посока, идната цел е европейската купа в Армения “, бяха първите думи на Росенов.

Той благодари и на треньорския щаб, както и на Българска федерация бокс. „ Благодаря особено на Борислав Бояджиев за извършената подготовка, както и на целия щаб, който е с нас. Специални благодарности на президента на федерацията Красимир Инински, който пристигна да ни поддържа за финалите. Също по този начин и на моя клуб „ Русе “, както и на персоналния ми треньор Съби Събев. Това е следващата точна стъпка към огромната цел “, сподели още Росенов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР