Европейският шампион по вдигане на тежести Иван Димов разкри как

...
Европейският шампион по вдигане на тежести Иван Димов разкри как
Коментари Харесай

Щангистът Иван Димов: Иван Иванов ме изгони, исках да се отказвам! -

Европейският първенец по повдигане на тежести Иван Димов разкри по какъв начин е бил изпъден от лагера на националния тим от старши треньора Иван Иванов. Това се случва през предходната година.

“Бяхме на Белмекен. Готвехме се за международно състезание за мъже – описа Иван Димов в изявление за youtube канала Спортната джунгла. – Имах много положителни резултати. Горе-долу същите, както преди европейското. За сметка на това тогава международното беше едва, тъй като коронавирусът беше в действие и много страни не участваха.

Имах късмет да стана международен първенец. Имах проблеми. Не можех да се схвана със старши-треньора Иван Иванов. Така се случиха нещата, че трябваше да си потегли, само че с него се разбираме другояче. Много добър човек е. Исках да се откажа. Взех си отмора известно време. Малко потренирах. Отидох на лагер. Извиних му се и по този начин. “

Защо Иван Димов е плакал от гняв и от наслада на европейското състезание? Защо присъединяване на Евро 2022 е било под въпрос до последно? Какво се е случило, с цел да не отиде на абитюрентския си бал? Защо неговите съученици го дефинират като новобранец?

Всичко това в цялото изявление на щангиста за youtube канала Спортната джунгла:


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР