Европейският шампион от първенството през 2016 година Португалия започва участието

...
Европейският шампион от първенството през 2016 година Португалия започва участието
Коментари Харесай

Съставите на Португалия и Гана: Роналдо е титуляр

Европейският първенец от шампионата през 2016 година Португалия стартира присъединяване си на Мондиал 2022 с дуел против Гана, който се явява и първата среща от група Н, в която са още Уругвай и Република Корея, приключили 0:0 по-рано през днешния ден.

„ Мореплавателите “ имат едвам три победи в последните си 11 мача на финали на международно състезание. Затова е значимо тимът да тръгне сполучливо в конфликта с Гана, още повече че Португалия не съумя да завоюва първия си мач на огромен шампионат в последните си три участия на такива. Гана пропусна Мондиал 2018 и в този момент се завръща на финали на международно състезание за четвърти път от 2006 година насам.

Голямата звезда на Португалия Кристиано Роналдо, към който се подвигна доста звук в последните седмици след изявлението му за Пиърс Морган и изключително след новината за прекратяването на неговия контракт с Манчестър Юнайтед, стартира като титуляр.Той извежда тима с капитанската лента. Жоао Феликс и Отавио ще му оказват помощ в офанзива. Това значи, че звездата на Милан Рафа Леао остава на пейката за началото.

Нападателят на Атлетик Билбао Иняки Уилямс води офанзивата на африканския отбор. Голямата звезда Томас Партей също е титуляр.

Португалия: Коща, Кансело, Парейра, Диаш, Герейро, Невеш, Силва, Фернандеш, Отавио, Феликс, Роналдо

Гана: Ати-Зиги, Рахман Баба, Амарти, Джику, Салису, Сейду, Партей, Абдул Самед, Кудус, А. Аю, Уилямс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР