Европейският съюз забрани износа на шампанско, луксозни автомобили, модни облекла,

...
Европейският съюз забрани износа на шампанско, луксозни автомобили, модни облекла,
Коментари Харесай

ЕС оставя Русия без шампанско, скъпи коли и облекла

Европейският съюз забрани износа на шампанско, първокласни коли, фешън дрехи, скъпа електроника и спортна екипировка за Русия като част от новия кръг наказания против Москва поради войната в Украйна.

Списъкът с продукти беше оповестен в Официалния вестник на Европейския съюз, в който се афишират правните решения на 27-те страни от блока.

Съюзът обновява няколко пъти глобите, които са ориентирани към съветския бизнес и медиен хайлайф, както и към няколко отбранителни компании. В известието се удостоверява, че глобите са ориентирани към " основни олигарси, лобисти и пропагандисти, прокарващи версията на Кремъл за обстановката в Украйна, както и към основни компании в секторите на авиацията, военната индустрия и изделията с двойна приложимост, корабостроенето и машиностроенето ".

Неотдавна Европейски Съюз се съгласи да лиши Русия и от статута ѝ на най-облагодетелствана нация в СТО, което ще " спре забележителните изгоди, от които Русия се употребява като член на СТО ", като да вземем за пример по-ниските мита. Процесът на присъединение на Беларус към СТО също ще бъде прекратен предвид на " материалната поддръжка, която страната оказва на дейностите на Руската федерация ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР