Европейският съюз ще предложи деветмесечен срок на валидност на ваксината

...
Европейският съюз ще предложи деветмесечен срок на валидност на ваксината
Коментари Харесай

ЕС препоръчва 9-месечна валидност на ваксината срещу COVID-19 за пътуване

Европейският съюз ще предложи деветмесечен период на годност на имунизацията против COVID-19 за пътешестване в блока и ще предложи да се даде приоритет на имунизираните пасажери, заяви организация Bloomberg, базирайки се на документи.

Европейската комисия ще предложи на своите страни членки да продължат да посрещат пасажери, имунизирани с утвърдени от блока ваксини, се споделя в отчета, като се прибавя, че тя също по този начин ще предложи страните да се отворят още веднъж от 10 януари за хора, имунизирани с ваксини, утвърдени от Световната здравна организация.

Новината пристигна в миг, когато Европейската организация за публично здраве към Европейски Съюз - Европейски център за предварителна защита и надзор на болесттите (ECDC), предложи да се обмисли слагането на подсилваща ваксина против COVID-19 на всички възрастни, което е сериозна смяна в напътствията на организацията.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Считано през днешния ден Германия, Австрия, Нидерландия, Ирландия, Чехия...

В сряда гръцкият министър председател Кириакос Мицотакис също предложи Европейски Съюз да сложи бустерни ваксини против ковид като изискване за пътешестване в блока, напомня в. „ Катимерини “, съобщи БГНЕС.

Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР