Европейският съюз ще блокира активи, включително банкови сметки, на руския

...
Европейският съюз ще блокира активи, включително банкови сметки, на руския
Коментари Харесай

ЕС блокира банкови сметки на Путин и Лавров в европейски банки

Европейският съюз ще блокира активи, в това число банкови сметки, на съветския президент Владимир Путин и външния министър Сергей Лавров в европейски банки, само че няма да им постанова възбрана за влизане в 27-те страни от Европейски Съюз, с цел да се поддържат отворени каналите за договаряния.

Това заяви австрийският външен министър Александер Шаленберг, представен от "Ройтерс ", потвърждавайки обява преди този момент на "Блумбърг ". Агенцията добави, че на процедура няма достоверни данни за персоналното благосъстояние на Путин. По формалните известия годишният му приход е 10 милиона рубли, което е 108 хиляди евро, има три автомобила и апартамент.

Външните министри от Европейски Съюз се събират този следобяд в Брюксел, с цел да разискват разширение на глобите след решението на европейските водачи за това рано тази заран.

"Мисля, че сме доста покрай съглашение ", сподели външният министър на Люксембург Жан Аселборн.

Запитан дали Путин и Лавров ще бъдат впечатлени от глобите на Европейски Съюз, Аселборн сподели: "Вярвам, че всички те живеят в балон, в който към този момент не могат да разпознават действителността ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР