Европейският съюз се държи като колония на Съединените щати. А

...
Европейският съюз се държи като колония на Съединените щати. А
Коментари Харесай

Румен Петков в Москва: Без Русия демократичен и силен Европейски съюз е невъзможен

Европейският съюз се държи като колония на Съединените щати. А ние желаеме мощен Европейски съюз, който да пази демокрацията, свободите и правата, икономическата и обществена сигурност и сигурността на Европа. А всичко това, без Русия е невероятно. Това съобщи в Москва ръководителят на АБВ Румен Петков в границите на Форума на поддръжниците за битка с със актуалните практики на неоколониализма „ За свободата на нациите “. 

Петков означи невиждания през днешния ден напън върху медиите, медийното затъмнение и удара по свободата на словото.

„ Европа през днешния ден не отхвърля справедливост на позиции, а не разрешава позиции. Европа не вади причини за отбрана на позиции, а не разрешава позиции. Изцяло в услуга на избрани визии на нашите презокеански сътрудници. От всичко това в действителност губи европейската независимост, европейските права на жителите “.

Румен Петков акцентира особената новост на политически практики, които са в цялостен прорез с интереса на жителите. 

„ Колониални страни през днешния ден няма, само че неоколониална политика в уродливи измерения – и в Африка, и в Европа, с цялостна мощ. Политиката на експорт на народна власт в наши дни е с впечатляващ обсег. Политиката на наказания – 63 години наказания против Куба, през хиляди наказания против Русия, до наказания против китайски компании, от които, в последна сметка, губи Европа. Цветните революции, които се оказаха инструмент за разрушение на общества и страни и в последна сметка – за стопански обир “.

Няколко са главните принадлежности на неоколониализма – удар върху медиите и свободата на словото, вмешателство в просветителните стратегии и вулгарно пренаписване на историята на избрани общества и страни, вулгарна интервенция във вътрешните работи на обособени страни, сподели в умозаключение Румен Петков 

Лидерът на АБВ Румен Петков, зам.-председателят на партията Владимир Маринов и Румен Петков, член на Гражданския съвет, са в Москва по покана на най-голямата съветската парламентарно показана партия „ Единна Русия “. В рамките на Форума на поддръжниците за битка с със актуалните практики на неоколониализма „ За свободата на нациите “ те показват заявления в разнообразни тематични панели.

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР