Европейският съюз обмисля да даде на страните си допълнително време,

...
Европейският съюз обмисля да даде на страните си допълнително време,
Коментари Харесай

ЕС може да отложи коригирането на бюджетите за военни инвестиции

Европейският съюз обмисля да даде на страните си в допълнение време, с цел да балансират бюджетите си, в случай че влагат в произвеждане на муниции. Това оповестява Bloomberg, базирайки се на представители на Европейския съюз.

Според материала на организацията, военните разноски, в това число за патрони и снаряди, ще се преглеждат като поддръжка за една от стратегическите цели на блока и ще удължат времето за националните държавни управления да поправят държавния бюджет до седем години.

Както разяснява представителят на Европейската комисия, с цел да получат в допълнение време, предложенията на страните членки би трябвало да бъдат “достатъчно подробни и проверими ”. Очаква се капиталовите планове на страните да бъдат оценени от Брюксел.

По-рано италианският външен министър и вицепремиер Антонио Таяни по време на взаимно съвещание на комисиите по външни работи и защита на двете камари на италианския парламент сподели, че сътрудника му от Украйна Дмитрий Кулеба е призовал за повече муниции, артилерия и бойни самолети, с цел да бъдат доставени в страната.

 

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР