Европейският съюз няма да допусне нито един мигрант от територията

...
Европейският съюз няма да допусне нито един мигрант от територията
Коментари Харесай

Борел: Европейският съюз няма да допусне нито един мигрант от Беларус

Европейският съюз няма да допусне нито един мигрант от територията на. Бежанците, обаче, не би трябвало да умрат, би трябвало да им бъде предоставена филантропична помощ и да бъдат репатрирани. Това съобщи ръководителят на европейската дипломация Жозеп Борел на конференция след съвещанието на Съвета на Европейски Съюз в Брюксел и срещата на външните министри на Европейски Съюз и страните от програмата „ Източно партньорство “.

Борел сподели още, че в неделя е разискал тези въпроси с министъра на външните работи на Беларус Владимир Макей, който изрично отхвърли обвиняванията на Европейски Съюз против Минск за образуване на потока от мигранти към Европейския съюз.
Брюксел ще разшири глобите против Беларус
Външните министри на страните от Европейски Съюз в понеделник, 15 ноември, ще разширят глобите против Беларус. Наказателните ограничения могат да бъдат н...

" Европейски Съюз няма да може да пусне никого от тях. Но те не би трябвало да умират в гората. Беларуската страна би трябвало да разреши достъп, с цел да им даде филантропична помощ и да ги репатрира ", сподели Борел. Според него Полша към този момент е подготвена да даде тази помощ на мигрантите, съобщи БГНЕС. „ Влизането в Европейски Съюз не е гратис, за това би трябвало да извършите всички законови критерии, в това число да им бъде издадена виза. Цялата друга публикувана информация по отношение на правото на влизане е погрешна “, сподели Борел.

На въпрос за ролята на Русия в миграционната рецесия, Борел твърди, че Беларус „ се радва на поддръжката на Русия “ в тази обстановка, защото „ ръководителят на съветското външно министерство Сергей Лавров съобщи, че самият Европейски съюз е отговорен за тази обстановка ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР