Европейският съюз може да наложи санкции на американския журналист Тъкър

...
Европейският съюз може да наложи санкции на американския журналист Тъкър
Коментари Харесай

ЕС може да наложи санкции срещу Тъкър Карлсън заради интервюто му с Путин

Европейският съюз може да наложи наказания на американския публицист Тъкър Карлсън поради изявлението му с съветския президент Владимир Путин, заяви Newsweek, базирайки се на изказвания на сегашни и някогашни членове на Европейския парламент.

Бившият белгийски министър председател и евродепутат Ги Верхофстат, който прикани Европейски Съюз да проверява опцията за налагане на възбрана за пътешестване на Карлсон, дефинира журналиста като рупор на някогашния американски президент Доналд Тръмп и Владимир Путин.

„ Тъй като Путин е военнопрестъпник и Европейският съюз е глобил всички, които са му помогнали, наподобява разумно службата за външна политика също да проверява случая на Карлсън “, сподели Верхофстад.

Бившият евродепутат Луис Гарицано сподели, че е склонен с Верхофстад.
„ Карлсон към този момент не е публицист, а агитатор на най-подлия режим на европейска земя и този, който е най-опасен за мира и сигурността в Европа “, сподели Гарицано.

Белият дом съобщи в сряда, че на Владимир Путин не би трябвало да се дава различен рупор, с цел да оправдае войната си в Украйна, откакто водещият на толкшоу в Съединени американски щати Тъкър Карлсън интервюира съветския президент.

„ Трябва да бъде доста явно за всички какво е направил господин Путин в Украйна и изцяло подправените и нелепи аргументи, с които той се опита да го оправдае “, сподели представителят на Съвета за национална сигурност Джон Кърби пред кореспонденти на борда на президентския аероплан.
„ Не мисля, че имаме потребност от още едно изявление с Владимир Путин, с цел да разберем неговата грубост “, добави той.

По-рано Карлсън заяви, че е в Москва за изявление с Путин. Журналистът не посочи по кое време тъкмо ще разгласява изявлението, само че съгласно " Уолстрийт джърнъл " това ще стане през днешния ден, 8 февруари. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР