Европейският съюз (ЕС) готви нови, задължителни мерки за управление на

...
Европейският съюз (ЕС) готви нови, задължителни мерки за управление на
Коментари Харесай

ЕС засилва натиска да се приемат мигранти и бежанци срещу пари

Европейският съюз (ЕС) готви нови, наложителни ограничения за ръководство на миграцията, които ще слагат на тестване единството на блока както преди няколко години , съобщи БГНЕС.
Очаква се поддържаният от Германия Пакт за миграция да обезпечи финансиране за държавите-членки в подмяна на приемането на бежанци. Предполага се и, че той ще концентрира върху това по какъв начин страните от Европейски Съюз могат да споделят задачата да одобряват мигрантите, идващи на територията на съюза.
 Хиляди стачкуваха в Германия в отбрана на бежанците Хиляди стачкуваха в Германия в отбрана на бежанците
Хиляди излязоха по улиците на немските градове, призовавайки Европейския съюз да предприеме дейности, помагайки на търсещите леговище...
Италия и Гърция упрекнаха по-богатите северни страни, че не са съумели да създадат задоволително. Но редица страни от Централна и Източна Европа са намерено съпротивителни на концепцията да поемат квота от мигранти.
Какво съдържа проекта?
Така нареченият „ Задължителен механизъм за взаимност “ ще задължи всяка държава-членка да одобри избран брой бежанци . Държавите от Европейски Съюз, които не съблюдават пакта, могат да бъдат изправени пред правосъдни производства и огромни санкции. Новият пакт, който се поддържа най-силно от Германия и канцлера Ангела Меркел, беше препоръчан след пожарите на гръцкия остров Лесбос, които оставиха над 12 000 мигранти и бежанци в бедствено състояние.
Пожарите, които унищожиха, доведоха до апели в европейските страни да подхващат по-решителни дейности и да одобряват останалите без заслон.
 Немски политик си откри провинен за притока на бежанци в Европейски Съюз в лицето на Владимир Путин Немски политик си откри провинен за притока на бежанци в Европейски Съюз в лицето на Владимир Путин
Един от водещите политици от Християндемократическия съюз (ХДС) Фридрих Мерц остро подлага на критика политиката на съветския президент Владимир Пу...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР