Европейският парламент също се включи в случая Навални. След ареста

...
Европейският парламент също се включи в случая Навални. След ареста
Коментари Харесай

Европарламентът ще поиска спиране на „Северен поток“ 2


Европейският парламент също се включи в тази ситуация " Навални ". След ареста на рецензия на Кремъл, Европейски Съюз би трябвало да спре строителството на „ Северен поток-2 “, написа в план на резолюция на Европарламента, представен от БГНЕС.

Предложението е подкрепено от фракциите на консерваторите, социалдемократите, либералите и зелените. Европейският парламент желае поради ареста на Алексей Навални да спре построяването на германско-руския газопровод „ Северен поток-2 “, написа „ Шпигел “. Европейският съюз би трябвало неотложно да прекрати строителството му, се споделя в препоръчаната резолюция.

Освен прекъсване на строителството на тръбопровода, евродепутатите оферират и въвеждането на наказания против физически и юридически лица, които имат отношение към решението за задържането на Навални. Предлагат се наказания против лицата, виновни за нападенията против членове на опозицията, „ съветските олигарси “, „ членовете на обкръжението на президента Путин “ и „ медийните пропагандисти “.

След съветската офанзива против Навални би трябвало да приказваме и за енергетика, съобщи ръководителят на ЕНП Манфред Вебер. Това е най-силният инструмент, с който разполагаме. Проектът „ Северен поток-2 “ е опция да се оказва напън, защото явно апелите към Москва не са задоволителни, счита той.

Депутатите в Европейския парламент имат поради замразяването на активи в Европейски Съюз и ограничение на свободата на пътешестване. „ Европейски Съюз не би трябвало повече да бъде място, на което съветското благосъстояние с неразбираем генезис да бъде добре пристигнало ", се споделя в текста, който ще бъде гласуван в четвъртък.

Въпреки възходящата вълна от рецензия, немското държавно управление още веднъж поддържа плана за газопровод. Отношението на федералното държавно управление към плана е " непроменено ", съобщи през днешния ден представител на Федералното министерство на стопанската система.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР