Европейският клубен шампион – Ливърпул, открива сезона в Премиър лийг

...
Европейският клубен шампион – Ливърпул, открива сезона в Премиър лийг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Сезонът в Англия започна, Ливърпул - Норич

Европейският клубен първенец – Ливърпул, открива сезона в Премиър лийг като хазаин против новака и първенец от Чемпиъншип Норич Сити. Така сезон 2019/20 във Висшата лига публично стартира през втората седмица на август, а вълнуващите 38 кръга ще приключат чак през май 2020-а година.

Очакванията през тази акция за мърсисайдци са сходни с миналогодишната – битка за по този начин бленуваната 19-а купа в историята на Англия, а основ. Норич, от своя страна, ще опита да резервира елитния си статут, откакто с новаторски метод и мислене съумя да пречупи всички тимове в Чемпиъншип и да вдигне купата във второто равнище на Англия. Иначе това ще е дебютен мач в елита на Англия, който ще употребява системата за видео-повторения - VAR. През новия сезон Премиършип ще вижда непрекъснато помощта за съдиите на Острова.

Срещата е с начален час 22,00 и ще можете да гледате онлайн по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. Сайтът GONG.BG ще следи всичко забавно на „ Анфийлд” с текст и богато видеосъдържание.

Юрген Клоп подрежда шесткратния европейски първенец в сграда 4-3-3. Триото напред е формирано от Роберто Фирмино, Мохамед Салах и Дивок Ориги, а капитанът Джордан Хендерсън ще си партнира в средата на терена с Фабиньо и Джини Вайналдум, а Садио Мане остава запаса. Това е същият състав, който игра против Манчестър Сити за „ Къмюнити шийлд” през уикенда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР