Европейските институции очакват най-накрая България да има правителство, което да

...
Европейските институции очакват най-накрая България да има правителство, което да
Коментари Харесай

Евродепутат разкри голямата ни издънка пред Брюксел

„ Европейските институции чакат най-сетне България да има държавно управление, което да взима законни решения и политическите партии да не се държат като в избирателен интервал “, сподели в „ Тази събота “ Андрей Ковачев.

По думите му някои от водачите се намират към момента в предизборна акция и считат, че би трябвало да се приготвят за идващите парламентарни избори. Ковачев даде образец с „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “.
-->
„ Трябва това его да бъде преодоляно и България да има устойчиво държавно управление, което да работи за българските жители “, добави той.

Андрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година до момента. напомни, че от 11 години Европейският парламент и Европейската комисия са дали своята оценка, че България и Румъния са подготвени. Проблемът обаче с отпора на Нидерландия остава.

„ Много е тъжно, когато 11 години една страна – Нидерландия, прави този проблем, който за мен е голословен “, сподели Ковачев.

„ По никакъв метод не би трябвало да повтаряме грозните подиуми от Охрид и Битоля в Благоевград. Затова приканвам за ясна и безапелационна позиция, само че не и за принуждение, мятане на камъни. Цивилизовано да изкажем нашата позиция “, прикани евродепутатът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР