Европейската шампионка по карате Ивет Горанова беше удостоена със званието

...
Европейската шампионка по карате Ивет Горанова беше удостоена със званието
Коментари Харесай

Европейска шампионка стана Спортист на годината в Плевен

Европейската шампионка по карате Ивет Горанова беше удостоена със званието Спортист на годината в Плевен. Тя получи в анкета измежду спортните клубове най-вече точки за своето първо място в дисциплината кумите 59 кг на европейското състезание в София и второто място от международното състезание в същата дисциплинираност в Испания.

Второ място в класацията на десетте най-хубави спортисти на Плевен зае Димитър Пенчев - кикбокс, който е балкански първенец от състезание в Сърбия и сребърен медалист от два интернационалните шампионати - в Италия и Унгария. Третото място зае боксьорът Иван Мечков от боксов клуб Спартак (Плевен) - победител от държавното състезание в категория над 91 кг, първо място за Купа България и първо място от интернационален шампионат в Белград.

В класацията на младите спортни гении на Плевен за 2017 година преди всичко беше сложена Росица Денчева от тенис клуб " Плевен 90 " с треньор Ангел Ангелов. Отличието за треньор на годината на Плевен беше присъдено на Ангел Стефанов - треньор на победителката Ивет Горанова, както и треньор на националния тим по карате, завоювал 13 златни медала от национални шампионати и купи. Отличията на спечелилите връчиха през днешния ден кметът на Плевен Георг Спартански и други представители на държавните и общински управляващи на тържествена гала в актовата зала на община Плевен. Общо за оценките са номинирани над 40 спортисти, изявили се в интернационалните и национални надпревари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР