Европейската комисия засега продължава да използва Туитър, но проучва други

...
Европейската комисия засега продължава да използва Туитър, но проучва други
Коментари Харесай

ЕК засега продължава да използва Туитър, но проучва други възможности

Европейската комисия към този момент продължава да употребява Туитър, само че изследва други благоприятни условия. Това заяви представител на Европейска комисия на конференция в отговор на въпрос, обвързван с измененията в обществената платформа в последно време, съобщи Българска телеграфна агенция.

Следим събитията, свързани с Туитър. Обмисляме опциите да използваме други платформи, в някои от които Европейска комисия към този момент участва, добави представителят. Той разясни, че до момента Туитър е създавал добра опция за популяризираното на известията на институцията.

Ще продължим деликатно да следим събитията. Не мога да кажа, че сме решили да се прехвърлим към някоя друга платформа, заключи представителят.

След придобиването на Туитър от Илон Мъск Европейски Съюз предизвести, че платформата би трябвало да продължи да съблюдава разпоредбите на Европейски Съюз. Преди промяната на собствеността платформата даде обещание да следи за дезинформация и да противодейства, като отстранява наличие и профили в къси периоди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР