Европейската комисия ще предостави безплатни карти за пътувания на 60

...
Европейската комисия ще предостави безплатни карти за пътувания на 60
Коментари Харесай

Европейската комисия дава 60 000 карти за пътувания на младежи

Европейската комисия ще даде безвъзмездни карти за пътувания на 60 000 европейци на възраст сред 18 и 20 години . Ще може да се кандидатства от на следващия ден, 12 октомври, до 26 октомври на обяд, за интервал на пътешестване през 2022 година, която ще бъде Европейската година на младежта.

Инициативата е в границите на програмата. Комисарят по въпросите на нововъведенията, научните проучвания, културата, образованието и младежта Мария Габриел посочи, че пътуванията ще са с трен от март 2022 година нататък. Те ще имат за цел даразширят кръгозора и знанията на младите европейци, тъй че те да натрупат нови прекарвания и да срещнат други европейци, до момента в който пътуват с трен от март 2022 година нататък.

е отворен за родените сред 1 юли 2001 година и 31 декември 2003 година. По изключение 19 и 20-годишните също могат да аплайват, откакто кръговете за кандидатстване бяха отсрочени поради пандемията от COVID-19.

Спечелилите могат да пътуват сред март 2022 година и февруари 2023 година в продължение на 1 до 30 дни. Тъй като не е ясно по какъв начин ще се развива пандемията, на всички пасажери ще бъдат препоръчани гъвкави резервации посредством нова мобилна карта за пътешестване. Датата на тръгване може да бъде изменена досега на тръгване. Мобилната карта за пътешестване е годна една година. Комисията поучава всички пътуващи да ревизират възможните ограничавания за пътешестване на уеб страницата.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР