Европейската комисия съобщи, че до края на годината ще представи

...
Европейската комисия съобщи, че до края на годината ще представи
Коментари Харесай

ЕК представя до края на годината насоки за предоставянето на гражданство на чужденци

Европейската комисия заяви, че до края на годината ще показа рекомендации на страните от Европейски Съюз в региона на даването на поданство. Говорител посочи, че тези ограничения засягат схемите за отсъждане на поданство на вложители, съобщи Българска телеграфна агенция.

Комисията ще предложи националните управляващи да правят инспекция на предишното на искащите да получат поданство от страна в Европейски Съюз. Изготвянето на рекомендациите е обвързвано с данни, публикувани от неправителствена организация, съгласно които 13 страни от Европейски Съюз (Австрия, Кипър, Люксембург, Малта, Гърция, Латвия, Португалия, Испания, Ирландия, Англия, България, Холандия и Франция) " продават " поданство на вложители, така наречен " златни визи ".

Попитан за подхванатите дейности в Държавната организация за българите в чужбина, представител на комисията отхвърли да разяснява неприключило разследване. Работа на страните в Европейски Съюз е да подхващат нужните дейности, в случай че има подозрения за злоупотреби с такива пълномощия (осигуряване на поданство против рушвет - бел. кор.) от страна на държавни чиновници, добави представителят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР