Европейската интеграция на страните от Западните Балкани трябва да продължи

...
Европейската интеграция на страните от Западните Балкани трябва да продължи
Коментари Харесай

Борисов на среща със специалния представител на Германия за Западните Балкани

Европейската интеграция на страните от Западните Балкани би трябвало да продължи и е редно България да поддържа съседката си в това отношение. Тази безапелационна позиция на заявих през днешния ден по време на срещата си със специфичния представител на Германия за Западните Балкани Мануел Сарацин, написа във Facebook водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 

Припомних, че точно в границите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през 2018 година, воденото от мен държавно управление върна като главен приоритет в дневния ред на Европейски Съюз тематиката за европейската вероятност пред Западните Балкани.

По време на диалога акцентирах основната роля на Парламентарната група на ГЕРБ- за приемане на решението от Народно заседание за утвърждение на стартирането на договаряния на Европейски Съюз с Република Северна Македония и Албания.

Заедно с Мануел Сарацин още веднъж препотвърдихме и позициите на България и Германия, с които остро осъждаме нападението на Русия над Украйна и изразихме взаимност с украинския народ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР