Европейската агенция по лекарствата (EMA) започна оценка на ваксината срещу

...
Европейската агенция по лекарствата (EMA) започна оценка на ваксината срещу
Коментари Харесай

COVID-19: ЕМА стартира оценяването на ваксината на CureVac

Европейската организация по медикаментите (EMA) стартира оценка на имунизацията против Covid-19 на компанията „ КюърВак “ (CureVac), известна като CVnCoV.
Решението се базира на предварителните резултати от лабораторните проучвания и при възрастни хора. Те демонстрират, че имунизацията води до произвеждане на антитела и имунни кафези, които са ориентирани против вируса извършител на Covid-19.
 СЗО: Ваксината против COVID-19 не може да аргументи неплодородие СЗО: Ваксината против COVID-19 не може да аргументи неплодородие
Световната здравна организация (СЗО) отхвърли спекулациите като " клюки ", че ваксината срещу COVID-19 може да аргументи неплодородие....
В момента компанията организира тествания върху хора, с цел да оцени сигурността на имунизацията, отговора, който тя дава на вируса и нейната успеваемост против него. Агенцията по медикаментите ще оцени данните от тези и други клинични проучвания, когато бъдат налични.
Оценяването ще продължи, до момента в който бъдат събрани задоволително доказателства, на чиято основа да се даде публично позволение за достъп до пазара.
От своя страна компанията CureVac съобщи, че е уверена, че РНК технологията (mRNA) може да помогне в битката с коронавирусната пандемия.
" Работата взаимно с EMA за започване на непрестанен регулаторен развой е основна стъпка за обезпечаване на евентуален достъп на нашата ваксина до доста хора, които към момента се нуждаят от “, съобщи вицепрезидентът и началник в региона на инфекциозните заболявания в CureVac - доктор Лидия Оствогелс.
 И Испания не разрешава имунизацията на AstraZeneca при хора над 55 години И Испания не разрешава имунизацията на AstraZeneca при хора над 55 години
Испанското министерство на опазването на здравето позволява използването на коронавирусната ваксина, създадена от Оксфордския университет и A...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР