Европа трябва да прекрати енергийната си зависимост от Русия, призова

...
Европа трябва да прекрати енергийната си зависимост от Русия, призова
Коментари Харесай

Джонсън: Няма да отместим поглед. Русия я чакат сериозни санкции. Европа да прекрати енергийната зависимост!

Европа би трябвало да приключи енергийната си взаимозависимост от Русия, прикани в послание към английския народ премиера Борис Джонсън. Той още един път уточни, че Москва ще се сблъска със съществени стопански наказания – невиждан пакт, който ще пристигна точно от Острова. Пакетът от наказания би трябвало да стане явен по-късно през днешния ден..
„Случващото се не е в някоя далечна страна, за която знаем доста малко. Не можем да позволим свободата на тази страна да бъде отнета. Не можем да отместим взор. Англия бе една от първите страни, които изпратиха отбрана на Украйна. Днес ще наложим солиден пакет наказания, който е основан, с цел да блокира съветската икономика“, съобщи Джонсън.

„Мисията ни е ясна – дипломатически, стопански и политически и в случай че се наложи – по боен метод, да спрем протичащото се“, уточни още английския министър председател.

Джонсън се обърна и към съветския народ, който по думите му не желае в неговото име да се лее кръв.

„Това не е офанзива просто въру Украйна, само че и върху демокрацията и свободата. Това е офанзива върху свободните и самостоятелни хора в Европа да избират бъдещето си. Тези полезности ще защитана Великобритания“, безапелационен беше Джонсън.

https://frognews.bg/
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР