Еврокомисарят по вътрешните работи Илва Йохансон и вицепремиерът и министър

...
Еврокомисарят по вътрешните работи Илва Йохансон и вицепремиерът и министър
Коментари Харесай

Еврокомисар и вицепремиер присигат в България заради Шенген

Еврокомисарят по вътрешните работи Илва Йохансон и вицепремиерът и министър на вътрешните работи на Румъния идват на работно посещаване в България по покана на министър Калин Стоянов , оповестиха от „ БНР “.

Те ще обсъдят изгодите от премахването на граничния надзор по въздушните и морските вътрешни граници на Шенген от 31 март, както и взаимната работа в ръководството на границите и миграцията. Ще се разяснява и за полицейското съдействие по пътищата на Западните Балкани и Източното Средиземноморие, в което вземат участие България, Румъния, Австрия, Гърция, Унгария и Словакия.

Визитата им включва и посещаване на летище София , с цел да се срещнат с новата организация по отношение на присъединението към Шенгенското пространство. Подписването на Протокола за изменение на Споразумението сред България и Румъния за трансгранично съдействие по наказателни производства също ще бъде една от главните точки на срещата.

Окончателно: Върховен административен съд анулира механизъм за резистентност на бюджета за 2021 година на НЗОК за медикаменти

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР