Еврофондовете са единственият шанс за Северозапада и Западна България да

...
Еврофондовете са единственият шанс за Северозапада и Западна България да
Коментари Харесай

ГЕРБ откри предизборната си кампания в Плевен

Еврофондовете са единственият късмет за Северозапада и Западна България да се снабдят с по-добър живот. Това сподели по време на старта на предизборната акция в Плевен водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" По време на българското европредседателство се приемаше финансовата рамка за идващите години. България не беше орязана от средства след Брекзит. Получихме даже 2 милиарда повече ", добави Борисов.

Той акцентира, че единствено в България по време на европредседателството са пристигнали всички водачи на Европейския съюз - от канцлера на Германия, през президента на Франция и всички останали. " Това се случи, тъй като бяхме положителни, бяхме доста положителни. Издействахме си влизането в чакалнята на еврозоната и приемането ни в Европейския банков съюз ", добави водачът на ГЕРБ.

Борисов посочи, че е момента България е получила нула от европейската взаимност за възобновяване от рецесията, подбудена от пандемията поради ковид.

" Представяте ли си каква неначетеност и индиферентност!? И лобизъм за частните ползи на " смяната ". Не инцидентно си докараха " Джемкорп ", сподели Борисов.

Той добави, че " Промяната " грабят непосредствено от джоба на хората с водата, нафтата, бензина, метана и газа. И добави, че сега няма нещо, което да се е подобрило, а всичко е счупено.

" Оставихме в нарочна сметка 1 милиард лв., с цел да достроят Автомагистрала " Хемус ". Най-голямата им горделивост е, че стопираха " Хемус " и пътя " Русе - Велико Търново ". Какви вложения ще привличаш, когато ТИР-ът пътува по 10 час по неподдържаните две години пътища? ", попита Бойко Борисов.

" Четири милиарда и шестстотин милиона лв. са изтекли от България през последните месеци през медиаторите. Затова тази партия на медиаторите би трябвало да бъде побеждавана. Вместо да надградят, те унищожиха всичко направено. По най-груба сметка по 30 милиона дневно излизат от България за медиаторите на тази партия!, сподели Борисов.

Той добави, че предходните ръководещи са пристигнали с гръмки обещания за създаване на автомагистрали и мостове, а след година, няма и метър от тях.

" Лесно се дава обещание, мъчно се работи и мъчно се изкарват пари, с цел да се заплащат. Ние имаме най-слабия капиталов климат и най-високи цени на питателните артикули с помощта на партията на " смяната ", на Демократична България и Българска социалистическа партия. За година и половина! Вместо да надградят смяната, те унищожиха всичко направено, сподели още водачът на ГЕРБ.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР