Евродепутатите Николай Бареков и британецът Джон Флек, консерватор, както сам

...
Евродепутатите Николай Бареков и британецът Джон Флек, консерватор, както сам
Коментари Харесай

Бареков и Джон Флек се срещнаха кравата Пенка

Евродепутатите Николай Бареков и британецът Джон Флек, реакционер, както самичък се показа – 12-о потомство фермер, отидоха през днешния ден следобяд при кравата Пенка и нейния притежател Иван Харалампиев в кюстендилското село Копиловци. Прочутата към този момент крава-беглец в Сръбско Пенка, която след реакции и в Европейски Съюз, и даже по целия свят, беше избавена и не беше умъртвена, откакто е била на територия отвън Европейски Съюз, към този момент е в стадото си в с. Мазарачево. Гостите отидоха да я видят по здрач. 

Домакинът – фермерът Иван Харалампиев – благодари на Джон Флек за помощта и за човешката му постъпка, като изрази очаквания, че след случая с кравата Пенка ще се трансформират доста неща, които все още са една недомислица и пречат на фермерството както по нормативите, по този начин и по изискванията за развиването на българското и европейското отглеждане на животни. 

Николай Бареков съобщи, че идеята по спасяването на кравата Пенка е персонална идея на депутата Джон Флек:

" Джон имаше концепцията още преди 10 дни да съчетае неговото идване в София с една организация. Ние сме тук на частни начала да забележим нашия другар фермера – те в този момент се срещнаха – това беше фантазия и на двамата – и Джон да види Пенка, която в действителност избави ". 

В Кюстендил и в региона към този момент има и мнения, че тематиката с кравата Пенка се преексплоатира и от притежателя ѝ, е от институциите, и от политиците - в тази ситуация от евродепутатите.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР