Евродепутатът Цветелина Пенкова разкри третия си в страната информационен център.

...
Евродепутатът Цветелина Пенкова разкри третия си в страната информационен център.
Коментари Харесай

Евродепутатът Цветелина Пенкова разкри информационен център във Велико Търново

Евродепутатът Цветелина Пенкова разкри третия си в страната информативен център. След София и Силистра, и във Велико Търново хората ще могат да получават информация за опциите на еврозоната, просветителни стратегии и благоприятни условия за развиване.

В офисите на Цветелина Пенкова искащите могат да получат информация за кандидатстване по другите европейски стратегии.

Според Пенкова в този момент настоящата тематика за България, само че и за цяла Европа, е цената на газа и тока. Тя счита, че е значимо в европейските институции да бъдат обсъждани разликите и спецификите сред държавите-членки при разпределянето на финансовите средства за справяне с енергийната рецесия.

" Давам съответен образец. България се смята като една страна, която е относително не толкоз подвластна от природен газ. Консумацията на газ е към 10% от енергийния микс, което на фона на страни, в които е 30-40% е доста малко. Тук поражда въпросът защо се употребява природният газ в България - за топлофикациите и за промишлеността, това са два основни детайла, които не могат да бъдат подценени. Важно е да се чуе гласът на България, в случай че нямаме задоволително публичност, може да се окаже, че поради тази ниска процентна взаимозависимост, на България няма да бъдат отредени задоволително финансови запаси, което е неточно и погрешно ", съобщи Цветелина Пенкова - евродепутат.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР