Евродепутатът Петър Витанов е приет в Германската социалдемократическа партия. Той

...
Евродепутатът Петър Витанов е приет в Германската социалдемократическа партия. Той
Коментари Харесай

Петър Витанов стана член на Германската социалдемократическа партия

Евродепутатът Петър Витанов е признат в Германската социалдемократическа партия. Той заяви това пред Euronews, а решението е реалност от петък. Витанов е началник на Делегацията на българските социалисти в Екологичен потенциал.

„ Това ще продължи до момента в който се обясни статута ми в Българска социалистическа партия. Убеден съм, че ще се възвърне справедливостта и отново ще съм член на партията, на която преди мен са били членове моите предшественици “, разяснява Витанов и акцентира още веднъж, че изключването му е противоуставно и направено след груба имитация, която е документирана, и която ще бъде потвърдена в съда.

Петър Витанов разяснява и резултата от последните парламентарни избори и разновидностите за коалиция, както и обвиняванията от страна на управлението на Българска социалистическа партия, че някой различен носи виновност за петото място.

„ За страдание Българска социалистическа партия записа ново следващо дъно - 8,9 %, нови два мандата по-малко, нови райони без посланичество като Монтана, Шумен и Кюстендил, в които постоянно е имало наши депутати. Разби се на пух и прахуляк и мита за вълшебните свойства на хартиената бюлетина, които трябваше да изкарат спомагателни най-малко 150 000 наши гласоподаватели, по думите на председателката. Но изрично не одобрявам някой да сочи нас с пръст, тъй като ние алармирахме, предлагахме промени, имахме рецепта за възобновяване на Българска социалистическа партия “, разяснява още евродепутатът.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР