Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев организира конкурс за есе на

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев организира конкурс за есе на
Коментари Харесай

Владимир Уручев организира конкурс за есе „Моята визия за модерно земеделие“

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев провежда конкурс за есе на тематика: „ Моята визия за съвременно земеделие “. Инициативата е в границите на Първия народен конгрес на младите фермери, чийто съорганизатор е евродепутатът.

Право на присъединяване в състезанието имат всички български студенти от земеделски специалности. Кандидатите би трябвало да приготвят есе с размер до три страници (1 500 думи), в което да показват визията си за развиването на съвременно българско земеделие. Победителите в състезанието ще бъдат част от българската делегация на 5-ия Европейски конгрес на младите фермери в Брюксел през втората половина на 2018 година

Срокът за изпращане на есетата е 10 април 2018 година Творбите би трябвало да се изпращат на e-mail: [email protected] със заглавие: Конкурс-есе „ Моята визия за съвременно земеделие “ с включени име на създателя, образователно заведение и данни за контакт.
Класирането и оповестяването на спечелилите ще се състои на 20 април в Аграрен университет - Пловдив в границите на първия Национален конгрес на младите фермери.

Организатори на Първия народен конгрес на младите фермери са евродепутатът Владимир Уручев, Аграрен университет-Пловдив, Асоциацията на земеделските производители в България и Националната работа за препоръки в земеделието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР