Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП също е искар да вземе думата на

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП също е искар да вземе думата на
Коментари Харесай

Емил Радев: И на мен не ми дадоха думата в ЕП, не само на Радан Кънев

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП също е искар да вземе думата на дебета за България в Европейския парламент. Ето какво написа той във Фейсбук:
" По мотив обвиняванията на сътрудника, че управлението на ЕНП не му е дало думата по време на дебата за България в Европейския парламент, бих желал да поясня, че думата не се дава единствено по избор. В случай, че има повече поръчки от наличното време (както за резолюцията за България), управлението на ЕНП взима решение за листата с оратори въз основата на професионалната функционалност на претендентите.
Спазвайки вътрешния си устав, ЕНП даде думата на: Манфред Вебер - Председател на Групата на ЕНП в Екологичен потенциал, Андрей Ковачев - началник на българската делегация на ЕНП в Екологичен потенциал, Франсоа-Ксавие Белами - началник на френската делегация на ЕНП в Екологичен потенциал, Роберта Мецола - началник на малтийската делегация на ЕНП в Екологичен потенциал и координатор на Групата на ЕНП в Комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи на Екологичен потенциал, Андрей Новаков - координатор на Групата на ЕНП в Комисията по районно развиване на Екологичен потенциал.
 С 10-годишна отминалост поставят завършек на безконечните длъжници С 10-годишна отминалост поставят завършек на безконечните длъжници
ГЕРБ и „ Обединените патриоти ” към този момент са внесли в деловодството на Народното събрание предлагането си за изменение в Закона з...
Аз също имах предпочитание да се изкажа в дебата за България, като зам.-председател на Комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи, която е и отраслова комисия за тази резолюция, само че също не ми беше обещано време за изявление. С оглед на това желаех да се изкажа в дебата за общия механизъм за върховенството на закона.
Смятам, че заблудата на сътрудника Кънев се дължи на недобро познаване на правилника на групата на ЕНП и не е редно да популяризира клюки за управлението на парламентарната група, в която членува ".
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР