Евродепутатът от ЕНП Роберта Мецола е внесла предложения за поправки

...
Евродепутатът от ЕНП Роберта Мецола е внесла предложения за поправки
Коментари Харесай

Евродепутат от ЕНП иска да се добавят и обвинените президентски съветници в резолюцията за България

Евродепутатът от ЕНП Роберта Мецола е внесла оферти за ремонти в резолюцията за България, в които се упорства да бъдат добавени случаите с президентските съветници (вероятно става дума за Пламен Узунов и Илия Милушев - б.р.), упрекнати в търговия с въздействие и причина за осъществяване на длъжностни закононарушения.

Това излиза наяве от ремонти.

“Като има поради, че в хода на наказателното произвеждане, формирано и извършено от Българската специфична прокуратура, проверяващите направиха просторен разбор на събраните доказателства (включително аудиозаписи) и откриха, че двама съветници на президента на България са взели участие в незаконни действия. Като има поради, че по-конкретно те са упрекнати в закононарушения, осъществени по работа, в това число нелегално владеене и предпазване на огромен брой документи, съдържащи щемпел за сигурност според Закона за отбрана на класифицираната информация, получени нелегално от Държавната организация за разузнаване и присъединяване в незаконна интрига, основана за търговия с въздействие и въздействие за приемане на българско поданство от съветски жител “, написа в едно предложенията за ремонти на Мецола.

В друго е импортирана корекция и по отношение на „ изгонени дипломати у нас, за които се твърди, че са правили боен шпионаж и са събирали информация, класифицирана като държавна загадка, с желанието да я предадат на трета страна “.

Пълния текст на предложенията за ремонти на Мецола може да видите

Тези оферти към резолюцията на България би трябвало да се гласоподават и в случай че бъдат признати, ще имат целесъобразен темперамент.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР